PROFESSIONEL VASK & AFRENSNING AF TAG, BELÆGNINGER & FACADER I HELE DANMARK

RSN UDFØRER PROFESSIONEL VASK OG AFRENSNING I HELE DANMARK

ØNSKER DU SELV AT UDFØRE OPGAVEN, SÅ KAN VI HJÆLPE MED GODE “TIPS”, OG PROFESSIONELLE PRODUKTER TIL “GØR DET SELV” PROJEKTET

FACADERENS

BEHANDLING AF ALGER PÅ FACADE​R

​Reagerer man i tide mod alger og mos, kan man helt forhindre det eller dræbe det, der måtte være kommet uden at skulle rense murværk og facade først. Ved en algebehandling af facade, sprøjter vi dit murværk og facade med et algebekæmpelsesmiddel, som er det eneste miljøgodkendte i Danmark. Algebehandling af facaden, virker med det samme og stopper alt vækst samtidig med, at den forhindrer nye angreb fra alger og mos. Den begyndende effekt af behandlingen kan i nogle tilfælde allerede ses efter to dage, men midlet kan sidde og virke i helt op til et år efter udførslen.

Teknikken vi bruger virker med garanti, og opstår der ny algevækst inden for 4 uger efter vores algebehandling på facaden, kommer vi naturligvis igen, og gentager processen uden beregning.​

Vi kan desuden hjælpe dig med fliserens og tagrens, samt solcellevask.

Kontakt os på telefon 72 406 406 og få en snak om dine behov

Eller modtag et uforpligtende tilbud på behandling af alger

TAGRENS / ALGEBEHANDLING

BEHANDLING AF ALGER PÅ TAG​ET

Har du brug for en skånsom algebehandling / tagrensning? Med Danmarks fugtige vejr bliver stort set alle tage angrebet af alger, lav og mos. Det viser sig på taget som grønne, sorte, gule, grå og hvide pletter, plamager – og nogle gange over hele taget. De forskellige alger og arter af mos er skadelige for dit tag. De virker som en svamp, der konstant kan lade fugt sive ned i din tagkonstruktion. Uden en algebehandling / tagrensning kan du risikere frostsprængninger, da algerne danner væskefyldte rødder i tagstenene, der om vinteren kan fryse til, udvide sig og frostspringe taget, samt forskubbe tagplader og tagsten. Det kan også føre til, at vand trænger ind på dit loft.

Vi anbefaler en algebehandling af taget hvert andet år for at holde det pænt og rent.

Ved en algebehandling / tagrensning bliver alle grønne alger og mos grå og gyldenbrune, hvilket viser at de er døde. Gule og grå arter af lav samt sorte og røde alger ændrer ikke farve, men er dog alligevel døde.

ALGEBEHANDLING MED VIRKNINGSGARANTI

Vi tilbyder VIRKNINGSGARANTI. Opstår der noget grønt på taget inden for 3 uger efter at vi har udført vores algebehandling / desinficering, kommer vi og sprøjter det igen – helt uden betaling!

Algebehandlingen foregår altid nede fra jorden med en lang lanse. Dette er den bedste måde at algebehandle på, og du undgår derved også eventuelle ødelagte tagsten ved færdsel på taget. Enkelte gange kan det dog være nødvendigt at udføre arbejdet oppefra grundet højde eller særlige tagkonstruktioner.

BEHANDLING AF ALGER – TAG UDEN PROBLEMER

  • Med en god vedligeholdelse og algebehandling af dit tag mindsker du risikoen for store pludselige økonomiske udgifter til at afhjælpe skader på taget. Samtidig får du et pænere og sundere tag.
  • ​Ved algebehandling og vedligehold af dit tag undgår du at skulle skifte taget ud før tid. Det er godt for både miljøet og din økonomi.
  • ​Vi anvender udelukkende miljøvenlige tagrensningsmidler, der er biologisk nedbrydelige.
  • Vores desinficeringsmidler har allerede fuld effekt efter 30 minutter. Det organiske lag af alger og mos går derefter i forrådnelse, og alt efter lagets tykkelse går der fra 2 dage og op til ca. et år, før det endelige resultat ses – da det nu er nedbør og vind, der skånsomt ”fejer” det døde organiske materiale væk. Har du mos og grå lav på taget, tager det dog længere tid, og vi anbefaler her algebehandling to år i træk.

BELÆGNINGSRENS

ALGEBEHANDLING AF FLISER​

Med det danske klima er det næsten umuligt at holde ens fliser rene og frie for alger og mos. Men hvis man i tide begynder at algebehandle sine fliser, undgår man siden hen at skulle rense dem. Ved algebehandling af fliser sprøjter vi fliserne så de alger, der måtte være dør. Vi bruger Danmarks eneste miljøgodkendte algebekæmpelsesmiddel og det sikrer samtidig også, at der i fremtiden ikke kommer alger og mos på fliserne.

​Vores algebehandling af fliser virker med det samme den kommer på, men der kan gå lidt tid før, man kan se det fulde resultat, da det er regn og vind, der med tiden fjerner de døde alger væk fra overfladen.

Teknikken vi bruger virker med garanti, og opstår der ny algevækst indenfor 4 uger efter vores algebehandling, kommer vi naturligvis igen og gentager algebehandlingen uden beregning.​

FLISERENS​

​Er ens fliser hårdere angrebet af alger og mos eller ønsker man det fulde resultat med det samme, bør man få en fliserensning. Med professionelt udstyr og teknik er det muligt at rense fliserne helt rene uden at ødelægge flisens overflade, som ellers kan ske ved brug af almindelig højtryksrenser.

Efter en fliserens vil dine fliser fremstå fuldstændig, som da de blev lagt og selv genstridig flisepest, vil være fjernet. Derefter sprøjter vi altid for en sikkerheds skyld med et algedræbende middel, hvilket sikrer at absolut ingen alger, mos eller flisepest kan overleve vores behandling. Vi bruger kun Danmarks eneste miljøgodkendte algebekæmpelsesmiddel.​

FLISERENS MED IMPRÆGNERING​

​Efter rens af fliser kan man vælge at behandle den nu helt rene overflade. Fliseimprægnering sikrer, at flisen bliver langt mere modstandsdygtig end fra producentens side, og alger og mos har meget sværere ved at hæfte på overfladen.

Imprægneringen er diffusionsåbent, forsegler flisernes overflade og trænger ca 1.5cm ned i flisen. Det gør at eksempelvis vand ligger sig som små perler i stedet for at trænge ned i flisen. Imprægneringen er den bedste på markedet og har 10 ÅRS GARANTI.​